Oproep massale groet vanuit de lucht

Verrast op Curacao, overdondert in Venezuela en overweldigd in Nederland....

In Curacao kreeg ik een advertentie onder ogen van een Nederlandse familie uit Noordwijk welke voor een jaar naar India zou vertrekken om daar vrijwilligerswerk te gaan doen met Tibetaanse vluchtelingen. Ze zochten een priveleerkracht voor hun 4 kinderen en ik schoot een pijl. De pijl kwam in de roos en enkele maanden later werd ik bekroond tot de one en only, priveleerkracht in India.

Een geweldig avontuur staat mij te wachten. Een jaar lang zal ik verblijven in een prachtig land waarvan ik zoveel mooie verhalen heb gehoord. Hoe en wat... ik zal proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Maandag 14 juli om 17.20 stijgt op Schiphol het vliegtuig op wat mij en de familie Cremers naar Engeland zal brengen. Daar stappen wij over op onze raket naar India. Vanuit mijn met dode muggen besmeurde raampje, hoop ik daar, vliegend boven Nederland een laatste groet van door vrienden en familie met lichtgevende actionstokken geschreven letters 'vaarwel' (of variant daarop) te lezen. Een nieuwe versie van de wave. De slachte wandelaars kunnen het niet (wat een prutsers!) maar jullie vast wel....

P.s. Ik kom twee keer langs, dus als jullie de eerste keer oefenen dan gaat het de tweede keer perfect. Dan is het ook al een beetje donker. Komt dat even mooi uit.

Reacties 2

Mar!je 10-07-2008 17:29

Ik zal het begin zijn van de wave die van fryslân over utrecht eindigd in Limburg. Althans, tot nu toe begin en eindig ik ermee. .
Wil je de electrische vliegemepper nog mee voor je dode muggetjes??
Ik volg je

Dikke tut

Hendrik 15-07-2008 20:05

En en wat vond je van de wave? Zijn jullie nog neergeschoten door vuurwerk vanuit Frankrijk, of niets gezien?

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer