Heerlijk Nepal!

Het lijkt foto's te regenen en dat is ook zo. We blijven maar klikken want alles hier is prachtig. Inmiddels zijn we terug in Kathmandu en hebben we de vervolgtickets en uitjes geboekt. Morgen gaan we een twee daagse rafttocht maken, de dag daarop volgend canyoning. Heerlijk al zal het water erg koud zijn. We hoorden temperaturen van -12 in Nederland dus we zullen hier niet klagen al zou een warme douche hier wel eens lekker zijn, die hebben we al een dikke week niet meer gehad.

In Pokera hebben we oud en nieuw gevierd. Helaas was daar geen vuurwerk en meenden de restauranteigenaren 10 uur de tent te moeten sluiten. We maakten in plaats van een meerdaagse trek dagtreks naar o.a. Sarangkot, het uitzichtpunt op het Annapurnamassief en we bezochten het Begnas tal (lake). Prachtig prachtig prachtig! Foto's hieronder. Pokera was prachtig maar daarover nu verder niet meer.

Gisteren terug gebust, dit maal erin in plaats van erop. Vanmorgen heeft Thom een hemelse vlucht boven o.a. de Mount Everest gemaakt. Genieten is dan een woord wat tekortschiet. Foto's hieronder, de ME staat erbij. Ik mag nu eindelijk het vreugdevolle nieuws de wereld in brengen. IK HEB MIJN VISA VOOR INDIA!!!! Vraag niet hoe of wat, is verstandiger :D

Zaterdag vliegt Thom terug naar Nederland en neem ik een 24 uur durende bus naar Indiaas Varanasi.

Later meer!

Reacties 4

Desirée 05-01-2009 14:53

Ha Nyn!

Wat een geweldige foto's plaats je steeds! Wat zie jij super mooie dingen! Hopelijk brengt 2009 je nog veel meer goede en mooie dingen! Ga zo door met ons op de hoogte te houden!

Liefs Desirée

mem 05-01-2009 15:06

wouw, wat is het mooi bij jullie!!!
Geniet ervan!!!

Tút, mem.

Amanda 05-01-2009 16:31

heej Nyn
wederom mooie foto's
mooi dast dyn Visa hast man.
Bin beneid nei de folgende ferhalen en foto's
xx Amanda

Esther 05-01-2009 19:13

Hè toch, elke keer gaat er weer een zucht van verlichting door me heen als ik lees en zie hoe fantastische mooi moeder aarde is.....en aan de andere kant de frustratie dat het leven waarschijnlijk te kort is om het allemaal te kunnen zien.

Een bijzonder 2009!

x Esther

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Hier overnachten wij

Marco Polo guesthouse, Kathmandu

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer