Goa alweer over... :(

3 weken op en rondom het strand zijn over. Vanaf de eerste dag heb ik lesgegeven tijdens de hete uurtjes. 6 dagen per week flink bunkeren onder de felle zon, daarna ontspannen in het heerlijk warme water om 's avonds, na een etentje aan het strand bij ondergaande zon, nog klotsend en deinend in slaap te vallen. Wat een zalig leven is het niet???

Morgen is die pret over maar begint gelukkig de volgende. 's Avonds neem ik de trein naar Mumbai. Vandaar ga ik door naar Rajastan. In Rajastan probeer ik het sprookjeskasteel in Udaipur te bewonderen en een nachtje te slapen in de woestijn onder de sterrenhemel na een spannende tocht op een kameel. Afhankelijk van de tijd, slechts 9 dagen om zuid naar noord te overbruggen, wellicht nog een bezoek aan de Taj Mahal in Agra. Via Delhi kom ik rond de 24e van deze maand weer in Mcleod Ganj aan.

Tot dan!

Reacties 3

Arjanne 14-02-2009 14:44

Eej Nynes,

Wat zie je er goed uit! Hopelijk blijft dat bruine kleurtje even zitten...Je reist toch niet helemaal remi terug naar Mcleod Ganj? Thnks voor je berichtje op mijn site! In juli ben in ckr in NL,jij toch ook? Kunnen we dan meeten!

Dikke tút,Arjanne

Amanda 14-02-2009 19:58

Heej Nyn
You look so good!
Heerlijk dat je lekker geluierd hebt.
Waar gaat de familie dan naar toe?
In juli maar een reunie houden dacht ik zo!
tút Amanda

Desiree 15-02-2009 20:50

Hey Nyn!

Wat weer een mooie foto's! Je ziet er goed uit, lekker kleurtje! Fijn te horen dat het je goed bevalt. Wat een heerlijk avontuurlijk, verrassend jaar heb jij zeg! Geen maand is gelijk, erg leuk! Zal je deze week nog een lange mail sturen!

Liefs Desirée

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer